Sport i rekreacija

Izuzetno blaga klima omogućuje svim ljubiteljima aktivnog odmora, sportašima i rekreativcima bavljenje sportom tijekom cijele godine.

Tenis- se u Kukljici može igrati gotovo cijele godine, zahvaljujući blagoj klimi. Teniski tereni su smješteni u sklopu turističkog naselja Zelena Punta.

Sportski ribolov - dozvole za sportsko ribarenje pri ŠRD "Uligna".

Iznajmljivanje čamaca - Manja plovila na vesla se iznajmljuju u samom mjestu, ali i u turističkom naselju "Zelena punta".


Ronjenje
 - kako bi se spriječilo ronjenje na područjima koja za to nisu predviđena, svaki ronilac treba imati važeću dozvolu za ronjenje izdanu od strane Hrvatskog ronilačkog saveza, a dozvola se može dobiti u ronilačkim klubovima i centrima, kao i autoriziranim turističkim agencijama. Dozvola za ronjenje vrijedi godinu dana, a izdaje se samo osobama koje imaju odgovarajuće ronilačke kvalifikacije stečene u jednoj od međunarodno priznatih ronilačkih škola.
Biciklizam - ljubitelji biciklizma imaju mogućnost unajmljivanja bicikala u turističkom naselju Zelena Punta, te uživati u vožnji cijelim otokom ili mountain bike stazom na otoku Pašmanu.


Ispis